Algemene voorwaarden De BijenVriend

1. De verkoper.

De website en de webwinkel www.bijenvriend.be zijn eigendom van Mariama Traore en Jan Heytens met adres te 9620 Zottegem, Haringsveldweg 3.
Gsm: 0468 40 58 13.
Ondernemingsnummer: 0791.290.564.
Bankrekeningnummer: BE58 7370 6453 7779.

2. Toepassing.

Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
Samen met deze voorwaarden gaat u akkoord om geen frauduleuze of valse bestellingen te plaatsen. Als een dergelijke bestelling is geplaatst, zijn we gerechtigd om de bestelling te annuleren en de betreffende overheidsinstanties hierover te informeren.

3. Prijzen.

De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten (als er verzendkosten zijn, wordt dit expliciet aangegeven, evenals het bedrag ervan).
Imkerij De BijenVriend kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.

4. Bevestiging bestelling - Voorraadbeheer.

Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling.
Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn en een artikel is toch niet meer voorradig, dan krijg je daar binnen 3 werkdagen bericht van.

5. Betaling.

Een bestelling wordt onmiddellijk via internetbankieren betaald.

6. Verzending - verzakingsrecht - retourneren.

Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper.

Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we de geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten.

Dit geldt niet op artikels met korting of artikels op bestelling.

Indien bij de bestelling gratis verzending werd genoten, worden bij het retour sturen al dan niet de verzendkosten afgehouden van de refund.

7. Risico van verzending:

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.

8. Kwaliteit.

De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op.

Imkerij De BijenVriend is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen zal imkerij De BijenVriend zich richten tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mee te delen, zodat artikelen kunnen gecontroleerd worden.