Op zoek naar bijen voor de bestuiving van je teelten ? Bel : 0470/76.43.54

Jij bent professioneel landbouwer of tuinbouwer ? En je bent op zoek naar de ideale bestuivers voor je teelten ? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We zijn professionele bestuivingsimkers. En helpen je graag. Jij zorgt voor de gewassen, wij voor de bijen. Samen leveren we de hoogst mogelijk opbrengsten.

De honingbij is de professionele specialist onder de bestuivers.

Bijen vliegen alleen als de omstandigheden voor bloei en bestuiving gunstig zijn. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld hommels die ook al naar bloemen gaan als het stuifmeel nog niet rijp is. Dit gaat ten koste van de kwaliteit. Hommels durven soms zelfs nog niet-geopende bloemen kapot bijten en richten zo schade aan. Bijen doen dit nooit. Bovendien telt een bijenvolk tienduizenden bijen, een hommelvolk ... honderd. Hoeft het nog gezegd dat een bijenvolk voor bestuiving veel productiever en rendabeler is ?

Imkerij De BijenVriend is de professionele specialist onder de imkers, een échte bestuivingsimker.

Wij zijn gepassioneerd door bijen en zijn er op een professionele manier mee bezig.Je bent fruitteler, zaadteler of landbouwer en je wenst bijenvolken voor de bestuiving ? Met onze grote, zachtaardige volken helpen we je graag. En dit binnen de 24 uur na je oproep. Zowel voor buiten, onder tunnels, als in serres. Bovendien staan we je graag bij met raad en advies en bezoeken we regelmatig onze bijen op je serre of veld voor verzorging en ter controle of de bestuiving optimaal verloopt. Vraag gerust meer info of een offerte op maat. Mail (info@bijenvriend.be) of bel ons (0470/76.43.54).

Bijen zijn in ieder geval onontbeerlijk voor de teelt van frambozen, bessen, aardbeien, kersen, appels, courgettes, pompoenen, komkommers, koolzaad, kiwibes en zaadteelt van allerhande gewassen (koolgewassen, ajuin, wortel, ...). Meer info over bijen als ideale bestuivers van :

- aardbeien

- kersen

- appels

Klik hier om het minimum aantal bijenvolken voor je teelt te berekenen.

bestuiving van wilgentakken door zachtaardige bij

Maar we verhuren niet alleen aan land- en tuinbouwers, ook (beginnende) imkers en anderen kunnen bij ons terecht voor een of meerdere bijenvolken (zie daartoe op de pagina 'bijenvolken').

Contacteer ons gerust voor meer info.