1 miljoen kroKUSSEN voor BIJEN

100 krokussen voor 10 €

1.000 krokussen voor 75 €

Bestel krokussen (klik hier)

De maanden oktober tot en met december zijn ideaal om bloembollen te planten. Hoe vroeger, hoe beter voor een vroege, rijke bloei.

Enkele van die vroege bloeiers zijn niet alleen mooi, maar ook heel nuttig voor de bijen omdat ze heel vroeg eiwitrijk stuifmeel leveren, krachtvoer voor de zich dan ontwikkelende bijenvolken.Vooral krokussen zijn échte toppers voor bijen.

Imkerij De BijenVriend stelt zich met deze bloembolactie tot doel al wie het wil van kwaliteitsplantgoed te voorzien tegen lage prijzen. Zo kun je er meer van planten. Met als doel : mooie tuin, blije bijen.

Wat bieden we aan ? Zowel kleine als grote verpakkingen. De grote zijn ideaal voor wie veel ineens aanplant of voor verenigingen. Voor wie zelf een actie op touw wil zetten met school of vereniging voor zijn eigen goede doel te financieren : probeer eens krokussen in plaats van koeken. Contacteer ons ivm de aanpak en voor een prijsofferte.

De verzending per post gebeurt op maandag 2 oktober 2023. Afhalen kan ook en dit op de Open Bedrijvendag van 1 oktober 2023 van 10 tot 17 h te Geraardsbergen, Herenveld 2, Bedrijvencentrum of op de Tuindagen van Beervelde op 6, 7 en 8 oktober 2023.

Bestel krokussen (klik hier)