ONLINE-Coaching van imkers die reeds bijen en enige ervaring/opleiding hebben 2024

Inschrijven en betalen.

Je volgde reeds een beginnerscursus. Of je leerde alles zelf in boeken en op internet. Intussen ben je ook in het bezit van je eerste bijenvolk(en). Maar toch ben je nog wat onzeker : welke handelingen moeten juist wanneer uitgevoerd worden ? Hoe moest dat ook al weer ? En al die verschillende meningen, hoe kan ik die in een referentiekader plaatsen ?

Maar je hebt geen tijd om maandelijks aan een praktijkles deel te nemen. Je volgt liever wekelijks een online info-meeting (naargelang je tijd hebt) of je hebt graag contact met een ervaren imker die je om het even wanneer individueel  kunt opbellen met al je vragen en problemen ?

Dan ben je hier aan het goede adres.

Je ontvangt niet alleen geregeld een mail in verband met de seizoenswerkzaamheden. Er is ook iedere week van maart tot en met september en ook in december op vrijdagavond een zoomsessie om alle vragen te beantwoorden. De interactie met de andere deelnemers is niet alleen aangenaam (imkers onder elkaar), maar je leert ook veel van de vragen van deze collega's. Bovendien ontvang je geregeld een mail met aanduiding van welke handelingen je op welk tijdstip moet uitvoeren. En tenslotte mag mij ook nog eens om het even wanneer persoonlijk contacteren om al je individuele vragen te stellen. Dit kan zowel via telefoon, whatsapp, mail of sociale media.

Dus samengevat :

- geregeld ontvang je een mail met info over de handelingen die je in die periode van het jaar moet stellen.

- iedere week een collectief vragenuurtje om alle problemen die in de groep leven, grondig te bespreken en op te lossen.

- gedurende het hele jaar de mogelijkheid om mij om het even wanneer al je individuele vragen voor te leggen (via telefoon, whatsapp, sociale media, mail of door gewoon langs te komen). Echt advies op maat dus.

Het is dus dezelfde coaching als de praktijk-coaching, maar zonder praktijkdeel (geen maandelijkse praktijklessen). Je moet je dus niet verplaatsen.

Prijs : 250 euro.

Inschrijven en betalen.